Meihin luottaneita

YRITYKSIÄ

Kaikki asiakasprojektimme ovat erilaisia. Olemme tehneet töitä softan, IoT:n, tekoälyn, henkilöstövuokrauksen, prosessi- ja valmistavan teollisuuden, mainostoimistojen, taloyhtiömainonnan sekä asiantuntijapalveluiden parissa.

Sailer Research and Development logo
Buutti
advian
react and share
observis
scoopify

React & Share
Suomalainen teknologia startup

”Sellai tekee loistavaa työtä meidän uusasiakashankinnassa. He osaavat suunnitella, tehdä ja johtaa myyntiä.” -Antti Aalto, CCO & Co-founder

SAILER
Uuden ajan videotutkimustoimisto

”Keväällä Sellai tapasi suuryritysten johtajia videografisen tutkimuksen asialla. Syksyllä meillä oli jo kädet täynnä töitä.” -Hannu Uotila, toimitusjohtaja

asiakkaiSTAMME

LYHYESTI

sellain konsultteja

Startup-software maailmalle

React and Share

Olemme rakentaneet ja toteuttaneet React & Sharen myyntiprosessia heidän ensimmäisestä maksavasta asiakkaasta asti. Nyt autamme heidän oman kansainvälisen Lontoon-myyntiorganisaation käynnistämisessä.

#pioneerimyynti #uusasiakashankinta #myynninulkoistus #kansainvälistyminen #kehitystyö

Tekoälyä teollisuuteen

Advian

Kasvavassa yrityksessä myyjistä tulee nopeasti asiakaspäälliköitä. Silloin uusien asiakkaiden kontaktointi voi katketa ja kasvu tyrehtyä. Me teemme Advianille uusasiakaskontaktointia, tarvekartoitusta ja alustavia ehdotuksia mm. teollisuuden suurimmille toimijoille.

#C-taso #rekrytointiriskit #kasvunhaasteet #osaaminen

advian
urakkadiili alusta

Alustaratkaisu tarvitsee käyttäjiä

UrakkaDiili

Urakkadiili on alustaratkaisu rakennusalan yrittäjille. Alustatalouden arvo syntyy sen käytön mukaan. Olemme tuoneet alustalle rakennusyrittäjiä kontaktoimalla heidät henkilökohtaisesti ja avaamalla palvelun arvoa.

#pioneerimyynti #käyttäjähankinta #volyymikeskeisyysYHDESSÄ KIRJOITETUT

ASIAKASTARINAT

Haluatko tietää mitä jälkeä tulee, kun B2B myynnin huiput myyvät ratkaisuasi puolestasi?URAKKADIILISCOOPIFY

Teillekkö Sellainen?

OTA YHTEYTTÄ

Ota meihin yhteyttä, ja me selvitämme sinulta muutamilla kysymyksillä, onko yhteistyölle aineksia. Olemme rehellisiä. Sellain palvelu ei ole kaikille kannattavaa. Valitsemme asiakkaamme niistä, kenelle voimme aidosti tuottaa hyötyä. Yhdessä keskustelemalla se selviää.

Lue, miten käytämme evästeitä tästä.