MEIHIN LUOTTANEITA

Olemme jo vuosien ajan jatkaneet yhteistyötä Sellain kanssa, sillä Sellain tiimin iloisuus, ratkaisukeskeisyys ja nopea oppimiskyky on ollut ratkaisevaa, kun olemme hakeneet kasvua yrityksellemme. Mikäli perinteiset ulkoistetut myyntikumppanit tuntuvat tylsiltä ja kankeilta, voin lämpimästi suositella Sellain palveluja. He tekevät B2B-myyntiä ketterästi ja omalla tyylillään.

Asiakkaan palaute

React & Share
Suomalainen teknologia-startup

”Sellai tekee loistavaa työtä meidän uusasiakashankinnassa. He osaavat suunnitella, tehdä ja johtaa myyntiä.” -Antti Aalto, CCO

Molemminpuolin kannattavat yhteistyöt

Hyvän myynnin tärkein mittari on asiakaskokemus. Hyvä myynti keskittyy asiakkaan ongelman ratkaisuun. Se on asiakaslähtöistä, mitattua ja dokumentoitua työtä. Olemme tehneet töitä softan, IoT:n, tekoälyn, henkilöstövuokrauksen, prosessi- ja valmistavan teollisuuden, mainostoimistojen, taloyhtiömainonnan sekä asiantuntijapalveluiden parissa.

Vaikka yrityksesi ratkaisu olisikin monimutkainen, meidän on helpompi sisäistää uusi ratkaisu, kuin insinöörien oppia ratkaisumyynti.

Toimeksiannoista lyhyeesti

buutti

Ohjelmistokehitystä alihankintana

Buutilla ei ollut Helsingissä juurikaan työntekijöitä, ja siksi oman paikallisen myyjän palkkaaminen ja työn ohjaaminen olisi ollut hankalaa. Sellai tarjosi kevyen ja pieniriskisen keinon kokeilla myyntiä pääkaupunkiseudulla.

advian

Tekoälyä teollisuuteen

Kasvavassa yrityksessä myyjistä tulee nopeasti asiakaspäälliköitä. Silloin uusien asiakkaiden kontaktointi voi katketa ja kasvu tyrehtyä. Me teemme Advianille uusasiakaskontaktointia, tarvekartoitusta ja alustavia ehdotuksia mm. teollisuuden suurimmille toimijoille.

pupudesign

Tehoa monimediamyyntiin

Pupu Designilla oli taito tehdä mainontaa, mutta ei taitoa myydä. Teimme Pupu Designille uusasiakashankintaa kahteen eri segmenttiin: sekä auttoimme heitä nettisivujen ja myyntimateriaalien optimoinnissa.

scoopify

Tehokasta sisällöntuotantoa markkinointitiimeille

Kun Scoopify-verkkopalvelu oli saatu jaloilleen, oli seuraavana tavoitteena saada yritykset mukaan kokeilemaan uutta alustapalvelua. Onnistuimme tunnistamaan myyntityön pullonkaulan ja ottamaan askelia sen korjaamiseksi.

reactandshare

Start-up software maailmalle

Olemme rakentaneet ja toteuttaneet React & Sharen myyntiprosessia heidän ensimmäisestä maksavasta asiakkaasta asti. Nyt autamme heidän oman kansainvälisen Lontoon-myyntiorganisaation käynnistämisessä.

evergreen

Tunnustusta työyhteisöihin ja vihreämpi maailma

Evergreen on Slack-sovellus, joka auttaa organisaatioita jakamaan enemmän tunnustusta toisilleen ja vaikuttamaan todellisesti planeettamme tilaan istuttamalla puita. Sellain tehtävä on perustaa ja pilotoida outbound-myyntiprosessi ja tuoda uusia asiakkaita

urakkadiili

Alusta tarvitsee palveluntarjoajia

Urakkadiili on alustaratkaisu rakennusalan yrittäjille. Alustatalouden arvo syntyy sen käytön mukaan. Olemme tuoneet alustalle rakennusyrittäjiä kontaktoimalla heidät henkilökohtaisesti ja avaamalla palvelun arvoa.

On hienoa, miten oppimishaluisia ja nopeita reagoimaan myyjät ovat. Myyjänne mukautuvat muuttuvaan tilanteeseen todella nopeasti ja kehittävät jatkuvasti työtapojaan.

Asiakkaan palaute

Muita toimeksiantajia

ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, ja me selvitämme sinulta muutamilla kysymyksillä, onko yhteistyölle aineksia. Olemme rehellisiä. Sellain palvelu ei ole kaikille kannattavaa. Valitsemme asiakkaamme niistä, kenelle voimme aidosti tuottaa hyötyä. Yhdessä keskustelemalla se selviää.