MyyntiKONSULTIKSI SELLAILLE?

Liity menestyvien myyntikonsulttiemme joukkoon

Sinulle, joka pidät myynnistä ja haluat menestyä bisnes-elämässä. Meillä työskentelet itsenäisenä yrittäjänä ja edustat työssäsi kasvavia yrityksiä. Tarjoamme valmiit prosessit, huippu yhteisön ja mielenkiintoisia projekteja toteutettavaksesi.

Ole itsesi pomo

Haluatko tehdä töitä täyspäiväisesti vai osa-aikaisesti? Sinä päätät. Meillä saat itse päättää projekteistasi, tuntihinnastasi ja siitä, miten toteutat myyntiaktiviteettisi.

yhteisö

Ole Sellainen

Meillä voit tehdä myyntityötä tiimeissä, toteuttaa työsi Vallilan ihmemaassa ja osallistua illanviettoihin. Meille yhteisö ei ole koristesana, vaan aidosti välitämme toisistamme.

Sellai juhlat

Tienaa reilusti

Täysipäiväinen menestynyt myyntikonsultti tienaa meillä 4 000-8 000 € kuukaudessa. Tulosi riippuvat omasta hinnoittelustasi, asiakassuhteiden laadusta, projektien määrästä ja omasta panoksestasi.

Mitä me odotamme sinulta?

Haluamme positiivisia, asiakaspalveluhenkisiä ja fiksuja myynti-intoilijoita joukkoomme.
Jos täytät nämä kriteerit, niin meidän koulutuksella ja mallillamme menestyt varmasti!

Laadukasta myyntityötä

Olet valmis tekemään dokumentoitua ja täysin läpinäkyvään myyntityötä mallimme mukaan. Alkuun toivomme konsultilta sitoutumista minimissään 40 tunnin työpanokseen kuukaudessa.

Asiantuntijuutta ja kykyä oppia uutta

Sinulla on jonkin alan korkeakoulutus, yliopisto tai ammattikorkeakoulu. Suhtaudut intohimolla uuden oppimiseen.

Asiakaspalvelu-asennetta

Meillä pärjää parhaiten, jos on suoraselkäinen ja luotettava asiakaspalvelija.

Mikä Sellai on?

Olemme Sellai yritys, joka tekee B2B-ratkaisumyyntiä yritysten puolesta ja konsultoimme heitä myynnin kehittämisessä. Toimeksiantajat voivat olla pienestä palveluyrittäjästä suureen softataloon. Uskomme, että hyvät asiantuntijamyyjät eivät enää halua sitoutua yhteen organisaatioon tai tuotteeseen. He haluavat oppia, verkostoitua ja tehdä töitä itselleen sopivalla tavalla.

Tavoitteenamme on kasvaa seuraavan viiden vuoden aikana Euroopan kovimmaksi B2B-myynnin konsultointi- ja palveluyritykseksi omalla toiminta-alueellamme. Jos haluat rakentaa Sellain bisnestä ja omaa menestystäsi käsi kädessä, Sellai on sinua varten.

Vielä yksi bisnes-podcast

Haluaisitko tietää lisää meidän ajatusmaailmasta ja näkemyksistä? Perustajamme Hemppa ja Tomppa keskustelevat kasvuyrityksistä, markkinan trendeistä ja liiketoiminnan erilaisista haasteista meidän podcastissa.

Paras työpaikka toistaiseksi

Sellaisen palaute

Inspiroivin työympäristö ikinä

Sellaisen palaute

Jatkuva oppiminen on osa jokapäiväistä tekemistä

Sellaisen palaute

Tuntuu, kuin tekisi töitä oikeiden ystävien kanssa

Sellaisen palaute

kalle ryymin sellai

KAPTEENI & Konsultti, joka HALUAA kehittyä

Tehokas ja lannistumaton B2B-myynnin monitaituri ja tiiminvetäjä. Periaatteellinen ja särmä tekijä.

“Olen kiiinnostunut uusista aluevaltauksista ja ihmisten auttamisesta. Itseni haastaminen sykähdyttää eniten. Kiinnostavinta on oppia uusista toimialoista ja tykkään hypätä tuntemattomaan. En halua jämähtää yhteen työpaikkaan.”

Muistathan, että Meihin tutustuminen ei maksa mitään

SELLAI OY

"The critical ingredient is getting off your butt and doing something. It's as simple as that. A lot of people have ideas, but there are few who decide to do something about them now. Not tomorrow. Not next week. But today"
Nolan Bushnell