HANKI ASIANTUNTEVA B2B-MYYNTITIIMI KÄYTTÖÖSI

B2B -myynnissä yleisin ongelma on myyntityö – Sitä pitäisi tehdä enemmän.

Meiltä saat myyntiin kovan tiimin kuukausittaisena palveluna. Meidän tiimi tekee myyntityötä prosessin alusta loppuun saakka, toimialasta riippumatta. Tavoitteena on saada sinun yrityksellesi sellaisia tuloksia tehtyä, että olette tyytyväisiä ja jatkatte meidän kanssa tekemistä.

Siksi meidän mielessä on aina päämiehen etu ja takana tekijätiimin tuki. Siitä myös meidän slogan:

SALES IN THE FRONT, PARTY IN THE BACK

Mietitkö miltä meidän yhteistyömme voisi näyttää? Sitä mekin mietimme! Täytä lomake ja otamme sinuun mahdollisimman nopeasti yhteyttä. Vain tapaamalla toisemme se selviää.

TAI OTA SUORAAN YHTEYTTÄ PUHELIMITSE

044 981 7646

MUUTAMIA TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA

Olemme tehneet töitä softan, IoT:n, tekoälyn, henkilöstövuokrauksen, prosessi- ja valmistavan teollisuuden sekä asiantuntijapalveluiden parissa. Vaikka päämiehen ratkaisu olisikin monimutkainen, on helpompi opettaa meille ratkaisu, kuin insinööreille ratkaisumyynti.
MEILTÄ SAAT
VALMIIN HUIPPUTIIMIN

MITEN HOMMA TOIMII?

Me teemme takuuvarmaa B2B -myyntityötä kuukausittaisena palveluna. Meille maksetaan vain tehdystä työstä. Työn tavoitteena on saada sinulle niin hyviä tuloksia aikaiseksi, että jatkat palvelumme käyttöä. Kuukausipalvelumme hinta on 3000€+alv.

Aloitamme yhteistyön aina hieman isommalla myyntiprojektilla. Projekti sisältää noin100 tuntia konsulttitiimin myyntityötä. Projektin avulla voimme yhdessä arvioida yhteistyön arvoa liiketoiminnalle ja päättää jatkosta.Jos olet tyytyväinen projektin tuloksiin, voimme käynnistää kuukausittaisen yhteistyön.

MYYNTITYÖ PROJEKTINA
alk 9600 € + alv

Meihin tutustuminen ei maksa mitään

SELLAI SOMESSA