Konsultti/Ratkaisumyyjä

Sellai tekee BtoB ratkaisumyyntiä yritysten puolesta ja konsultoi. Nyt otamme mukaan skarppeja talentteja, joilla on vahva kiinnostus myyntiin. Ennen kaikkea haemme tekemisen asennetta.

 
CV:n pituus tai vuosien aikaisempi kokemus eivät ole meille tärkeimpiä asioita. Meitä kiinnostaa enemmän, onko sinulla positiivinen asenne, halu kehittyä asiantuntijana ja myyjänä sekä nälkä menestyä. Sellain strategiassa on kasvaa seuraavan 3 vuoden aikana Euroopan vahvimmaksi konsultoinnin ja myynnin yritykseksi omassa segmentissään. Jos haluat rakentaa Sellain bisnestä ja omaa menestystäsi käsi kädessä, Sellai on sinua varten.
 
Työtehtävät
 
Sellailla kaiken keskiössä on myynti, ja aloitat myymällä yhteistyökumppanimme React & Sharen ratkaisua. Myyjänä tehtäviisi kuuluu koko myyntiputken hoitaminen:
 
• Potentiaalisten asiakkaiden prospektointi,
• Kylmäkontaktointi prosessimme mukaisesti, usein puhelimitse
• Asiakastapaamiset, tuotteen demot ja koulutukset
• Tarjouksen tekeminen, sopimuksen valmistelu ja upsell
 
Annamme “Sellaisille” jotka sitoutuvat toimintaamme ja rakentavat kanssamme menestystä, mahdollisuuden osakkuuteen. Olemme rakentamassa positiivista ja sitouttavaa konsultointi ja myyntiorganisaatiota, joten haluamme jakaa yrityksen menestyksen työntekijöiden kesken. Työajat ovat joustavat, mutta paras aika myyntityölle on arkisin klo 8-17 välillä. Työ on täysipäiväistä ja alkaa niin pian kuin mahdollista.
 
Emme kaunistele asiaa: Myynti on kovaa työtä. Se vaatii sinnikkyyttä ja aktiivisuutta. Se ei kuitenkaan vaadi taikatemppuja, vaan perustuu hyviin prosesseihin. Kun tekee oikeita asioita järjestelmällisesti, syntyy tuloksia. 
 
Sinun ei tarvitse olla myyntityön ammattilainen, mutta meidän koulutuksen avulla sinusta tulee sellainen. Meillä myyjät eivät ole totuudenvääntäjiä jotka tekevät kaikkensa ”klousatakseen diilin”. Sellai myy ratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin; me myymme vettä Saharaan. 
 
Tarjoamme sinulle
 
• Mahdollisuuden rakentaa ja olla osa Sellain menestystarinaa lähes alusta asti 
• Työkalut ja koulutukset loistavien myyntisuoritusten tekemiseen
• Kohtuullisen pohjapalkan ja houkuttelevan provisiomallin.
• Rennon työympäristön ja upeat kollegat Vallilan Wonderlandissa – jäsenyyteen kuuluu mm. viikoittaiset afterworkit ja joogat.
• Haastavat työtehtävät ratkaisumyynnin ja liiketoiminnan kehityksen parissa.
 
Kiinnostuitko:
 
Lähetä meille sähköpostilla info@sellai.fi tai verkkosivulomakkeella lyhyt kuvaus itsestäsi ja urahaaveistasi. Voit liittää viestiin mukaan CV:n tai LinkedIn sivusi. Otamme yhteyttä sopiviin henkilöihin. 
 
Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Luuri käteen ja ota yhteyttä Tomppaan tai Hemppaan. 
 
Tomppa: 0407213326 / Hemppa: 0415438615
 
Etkö ehdi nyt soittamaan? Soita myöhemmin. Etkö saanut meitä kiinni? Soita uudestaan. Jos soittaminen on ylitsepääsemättömän vaikeaa, myyntityö ei ehkä ole sinua varten. Voit kuitenkin jättää yhteystietosi niin soitamme sinulle!

Unohda CV, täytä lomake


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *