Myymme B2B-ratkaisuita palveluna

Olemme Sellai yritys, joka tekee B2B-ratkaisumyyntiä yritysten puolesta ja konsultoimme heitä myynnin kehittämisessä. Päämiehemme voivat olla pienestä palveluyrittäjästä suureen softataloon. Kasvamme kovaa vauhtia ja kaipaamme porukkaamme lisää skarppeja talentteja. Onko sinulla tekemisen asennetta sekä halu tehdä asiantuntijamyyntiä ja konsultointia?

Sä oot Sellainen, kaikki tietää sen

Rekrytoimme positiivisia ja skarppeja tyyppejä, joilla on ahkera asenne työntekoon. Palkkaamme itseämme viisaampia huippuosaajia, sekä vasta työurasta B2B-myyjänä haaveilevia innokkaita tekijöitä. Sinun ei tarvitse vielä olla myyntityön monitaituri: Tässä työssä sinusta tulee sellainen. Meille saa tulla töihin avoimesti Sellaisena kuin on. Uskomme siihen, että erilaiset ihmiset omanlaisilla taustoilla on vain vahvuus!

Me emme myy hiekkaa Saharaan, vaan vettä.

Meillä voit unohtaa mielikuvan myyjästä totuudenvääntäjänä, jotka tekevät kaikkensa ”klousatakseen diilin”. Me myymme toimivia ratkaisuita aitoihin tarpeisiin – Me emme myy hiekkaa Saharaan, vaan vettä.

Rikotaan rajoja

Tavoitteenamme on kasvaa seuraavan viiden vuoden aikana Euroopan kovimmaksi B2B-myynnin konsultointi- ja palveluyritykseksi omalla toiminta-alueellamme. Jos haluat rakentaa Sellain bisnestä ja omaa menestystäsi käsi kädessä, Sellai on sinua varten.

Mitä oikein teet meidän kanssa?

Sellailla kaiken keskiössä on myynti. Tarvitsemme tekijöitä useisiin eri projekteihin. Oma luonne saa meillä näkyä, sillä tämä on ihmisten kanssa työskentelyä. Sinulle voi löytyä täydelliset päämiehet persoonasi kautta! Myyntiprojekteissa laitamme aamuisin päämiehemme hatun päähän, viidakkorummut käyntiin ja upotamme kädet saveen. Etsimme nykyaikaisten ja ikiaikaisten työkalujen avulla päämiehillemme uusia asiakkaita ja yhdistämme heidät.

Myyjänä tehtäviisi kuuluu koko B2B myyntiputken hoitaminen, kuten:
  • Potentiaalisten asiakkaiden prospektointi,
  • Asiakkaiden kontaktointi
  • Asiakastapaamiset, tuotedemot, mahdolliset koulutukset
  • Tarjouksen tekeminen, sopimuksen valmistelu, neuvottelut, lisämyynti

Työaika on joustavasti arkisin klo 7-18 välillä Helsingin Vallilassa. Työ on täysipäiväistä ja alkaa niin pian kuin mahdollista. Emme kaunistele asiaa: Myynti on kovaa työtä. Se vaatii sinnikkyyttä ja aktiivisuutta. Se ei vaadi taikatemppuja tai kuperkeikkoja, vaan perustuu yksinkertaisesti oikeisiin prosesseihin. Ne meillä on kunnossa ja ahkeralle tekijälle syntyy varmasti tuloksia.

Mitä sinä saat

  • Mahdollisuuden rakentaa ja olla osa Sellain menestystarinaa lähes alusta asti
  • Työkalut ja koulutukset loistavien myyntisuoritusten tekemiseen
  • Pohjapalkan ja houkuttelevan provisiomallin
  • Rennon työympäristön ja upeat kollegat Vallilan Wonderlandissa – jäsenyyteen kuuluu mm. viikoittaiset afterworkit ja joogat.
  • Haastavat työtehtävät ratkaisumyynnin ja liiketoiminnan kehityksen parissa.

Kiinnostuitko?

Voit hakea työpaikkaa lähettämällä meille sähköpostilla avoimen hakemuksen osoitteeseen info@sellai.fi. Liitä halutessasi viestiin mukaan CV:n tai LinkedIn sivusi. Älä liikaa hinkkaa hakemustasi, otamme puhelimitse nopeasti yhteyttä sopiviin henkilöihin.

Voit toki suoraan soittaa työtehtävästä Tomille tai Ilkalle.
Tomi Suomela: 0407213326 / Ilkka Laine: 0453243456

Etkö ehdi nyt soittamaan? Soita myöhemmin. Etkö saanut meitä kiinni? Soita uudestaan. Jos soittaminen on ylitsepääsemättömän vaikeaa, myyntityö ei ehkä ole sinua varten. Voit kuitenkin jättää yhteystietosi niin soitamme sinulle!


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *