Onko rekrytointi sinulla verissäsi? Haluatko rakentaa voittavaa liiketoimintaa ja hyvää yrityskulttuuria porukalla? Oletko positiivinen, proaktiivinen, sosiaalinen ja aikaansaava? Sellai, ratkaisumyyntiin erikoistunut startup etsii nyt yrittäjähenkisiä osaajia mukaan luomaan menestystä.

Sellain liiketoimintamallin ytimessä on, että meille tullaan töihin sellaisena kun itse on. Arvostamme työntekijöitämme persoonina ja yksilöinä. Meillä ei ole yhtä muottia johon pitää mahtua. Haluamme rakentaa kannustavaa ja sitouttavaa työkulttuuria, pidämme sitä kilpailutekijänä pitkällä tähtäimellä.

HR-päällikön tehtävän keskiössä on osaavien tekijöiden rekrytointi ja sitouttaminen. CV:llä ei meille ole väliä, meitä kiinnostaa enemmän, mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Me haemme sellaisia ihmisiä, jotka ovat valmiita rakentamaan maailman parasta konsultoinnin ja myynnin organisaatiota. Tarvitsemme skarppeja osaajia, jotka saavat asioita tapahtumaan. 

Työtehtävät
HR-päällikön ensisijainen tehtävä on rekrytoida Sellaille uusia ratkaisumyyjiä ja luoda voittavaa työkulttuuria jo alkuaskeleista lähtien. HR-tehtävät eivät vie koko työaikaasi, joten arvostamme valmiutta tehdä myös myyntityötä ja liiketoiminnan kehitystä.

• Rekrytoinnin toteuttaminen
• HR-prosessien ja käytäntöjen kehittäminen
• Työntekijöiden motivointi ja palkkiomallit

Kokemuksella ja koulutustasolla on merkitystä. Tärkeämpänä on kuitenkin motivaatio lähteä rakentamaan yrittäjähengessä kulttuuria taloon, jonka ovet tulevat vetämään vahvasti tulevaisuudessa. Jos haluat luoda itsesi näköisen työpaikan ja rakentaa oman menestyksesi, Sellai on sinua varten. Työ alkaa mahdollisimman pian

Tarjoamme sinulle
• Mahdollisuuden rakentaa oma menestystarina Sellain osakkaana.
• Rennon työympäristön Vallilan Wonderlandissa – jäsenyyteen kuuluu mm. viikoittaiset afterworkit ja joogat.
• Mielenkiintoiset työtehtävät ratkaisumyynnin ja liiketoiminnan kehityksen parissa.
• Niin ihanan yrityskulttuurin, kuin vain osaamme yhdessä rakentaa

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä Tomppaan tai Hemppaan ja kysy kysyttäväsi. Arvostamme suuresti, jos otat puhelimen käteen ja soitat.

Tomppa: 0407213326
Hemppa: 0415438615

Jätä yhteystietosi niin soitamme sinulle:


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *